Reparatia problemelor audio, respectiv  inlocuire Chip Audio IC pentru iPhone 7 sau iPhone 7 plus, este o interventie des intalnita in cazul terminalelor iPhone Apple.

Problema apare in cele mai multe cazuri din cauza socurilor mecanice repetate. Chiar daca loviturile sunt usoare ca si intensitate, aceste socuri genereaza probleme de functionalitate a integratului audio iphone 7 plus.

Atunci cand in convorbire nu auzim si nu suntem auziti nici pe speaker,  problema este de la chip-ul audio iPhone 7 care este ori ars ori dezlipit.

Cum recunoastem defectul Chip Audio iPhone 7 plus?

Atunci cand defectul se manifesta, nu putem auzi si nici sa fim auziti in convorbire. Asa cum se vede in imaginea de mai jos, difuzorul este dezactivat software avand in vedere faptul ca IOS-ul nu mai recunoaste hardware, integratul audio.

reparatie chip audio ic iphone 7

Inlocuirea acestei componente audio iPhone 7 sau iPhone 7 plus, se face in laborator specializat, timpul de executie de aproximativ 24-47h. Garantia pentru inteventie este de 3 luni, plata se poate face cash sau cu card.

Puteti apela service-ul Mobitel pentru alte probleme legate de iPhone 7, inlocuire acumulator iPhone 7, inlocuire display iPhone 7 , reparatie contact lichid sau alte probleme tehnice.