Display-ul unui Samsung A70, este un display cu rezolutie 1080×2400 FHD+, contruit cu o tehnologie Super Amoled. Un ecran spart sau zgariat Samsung A70, arata urat din punct de vedere estetic, iar daca este si nefunctional el trebuie inlocuit in cel mai scurt timp.

Ecranul Samsung A70 se poate sparge atat la exterior dar si la interior, rezultatul fiind neplacut pentru utilizarea corespunzatoare a telefonului Samsung A70.

Cat costa inlocuirea unui ecran original Samsung A70?

Service-ul Mobitel, va ofera solutii de service si de inlocuire a ecranelor originale Samsung A70 cu montaj gratuit si garantie de pana la 1 an.

-Inlocuire display original Samsung A70 – 499 ron

Montaj Gratuit, display ServicePack Samsung

Ecranul unui Samsung A70 original, se poate schimba in service-ul Mobitel din Bucuresti pe loc, in urma unei comenzi telefonice. Veti avea telefonul reparat cu o componenta originala Samsung astfel incat telefonul va arata impecabil.

In cazul in care display-ul Samsung A70 are doar sticla sparta iar restul ecranului este functional, putem oferi o solutie de inlocuire sticla A70 la pret competitiv.

Cat dureaza inlocuirea unui display Samsung A70?

Știm că timpul este prețios și de aceea, îți punem la dispoziție servicii rapide de reparație și înlocuire pentru display original Samsung.

Poți face o programare telefonică, astfel încât să alegi exact ora și ziua în care vrei să înlocuiești display-ul telefonului tau.

In acest mod, reparația se face pe loc, iar tu nu trebuie sa te desparți prea mult timp de telefonului.

Totodată datele personale din telefon, ramân intacte pe durata reparației.

Echipa Mobitel, va asteapta din locatia din zona parcului Cismigiu, Universitate, cu servicii profesionale si preturi competitive. Montajul ecranelor este GRATUIT si de cele mai multe ori reparatia se face pe loc.

Nu ramane decat sa ne contactati telefonic pentru comanda ecranului original Samsung A70.

Inlocuirea, schimbarea ecranului Samsung A70, se face profesional, componenta fiind originala Samsung.

Echipa Mobitel are experienta necesara efectuarii oricarei reparatii de acest gen, in timp scurt si fara riscuri. Mai trebuie stiut ca, datele personale din telefon, agenda, poze etc, nu se pierd in timpul procesului de reparatie.