Inlocuire display Samsung A30s A307F

Un display Samsung A30s spart sau zgariat, poate fi o problema pentru utilizatorul acestui smartphone Samsung. Aspectul de geam spart sau chiar nefunctionalitatea ecranului, poate duce la imposibilitatea utilizarii corespunzatoare a telefonului mobil. Sa nu mai vorbim de aspectul neplacut al unui telefon cu un ecran zgariat, spart sau ciobit.

Samsung creeaza telefoane destul de performante si rezistente, insa repetatele lovituri accidentale, pot deteriora carcasa sau protectiile display-ului, sticla, geam, rama si asa mai departe.

Cat costa inlocuirea unui ecran Samsung A30s orginal?

Echipa Mobitel, pune la dispozitie clientilor, servicii profesionale de inlocuire ecran spart Samsung A30s original, montajul fiind Gratuit! Componentele fiind originale Samsung, putem oferi o garantie de pana la un an de zile pentru acest ecran Samsung A30S original.

-Inlocuire display Samsung A30s aka A307F – 380 ron, montaj gratuit, garantie un an!

Display-ul unui Samsung A30s original, se poate schimba in service-ul Mobitel din Bucuresti pe loc, in cazul unei comenzi telefonice. Veti avea telefonul reparat cu o componenta originala Samsung astfel incat telefonul va arata impecabil.

In cazul in care display-ul A30s are doar sticla sparta iar restul ecranului este functional, putem oferi o solutie de inlocuire sticla ecran A30s la pret competitiv.

Inlocuire display Samsung A30s

Echipa Mobitel, va asteapta din locatia din zona parcului Cismigiu, Universitate, cu servicii profesionale si preturi competitive. Montajul ecranelor este GRATUIT si de cele mai multe ori reparatia se face pe loc. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic pentru comanda ecranului original Samsung.

Inlocuirea, schimbarea ecranului Samsung A30s, se face profesional, componenta fiind originala Samsung.

Echipa Mobitel are experienta necesara efectuarii oricarei reparatii de acest gen, in timp scurt si fara riscuri. Mai trebuie stiut ca, datele personale din telefon, agenda, poze etc, nu se pierd in timpul procesului de reparatie.