Ecranul unui Samsung A21s, este un display mare, generos, fara margini de 6.5 inci Infinity-O. Are o rezolutie de 720 x 1600 (HD+), construit pe o tehnologie PLS TFT LCD.

Este un ecran rezistent, dar si sensibil la loviturile de zi cu zi. Deci, asa cum se spune ca ulciorul nu merge de multe ori la apa, asa se poate spune si despre acest ecran Samsung A21s. Daca este lovit sau scapat de multe ori, el se poate sparge.

Dar ce facem in cazul in care ecranul original al unui Samsung A21s s-a crapat? Pot fi mai multe situatii. Ecranul este spart complet, caz in care display-ul Samsung A21s trebuie inlocuit.

Cat costa o schimbare display Samsung A21s?

Navigheaza cu WAZE

Garantie 90 de zile pentru ecranul original SAMSUNG. Montaj inclus!

Cat dureaza schimbarea ecranului Samsung A21s?

Inlocuirea ecranului Samsung A21s original, se poate face in aceeasi zi in service-ul Mobitel. Clientii trebuie sa ne contacteze telefonic pentru verificarea stocurilor existente.

Montajul este inclus in pret iar clientii pot opta pentru a proteja display-ul cu o folie cu gel, DURAGON, de ultima generatie.

Cei mai norocosi clienti sunt cei care in urma neglijentei sau a ghinionului. sparg doar sticla ecranului Samsung A21s. Pentru ca, inlocuirea sticlei Samsung A21s este o operatiune mai putin costititoare decat schimbarea ecranului complet.

Pentru aceasta situatie, avem solutie pentru inlocuire sticla A21s la un pret avantajos.

Sunt si alte probleme ce pot aparea la un Samsung A21s:

  • capacul spate se sparge
  • camera nefunctionala
  • probleme port usb incarcare
  • probleme semnal sau audio
  • software blocat

Echipa Mobitel, va asteapta in sediul din Bulevardul Regina Elisabeta 35, cu orice probleme aparute la telefonul dumneavoastra. Ne puteti contacta la numerele afisate sau ne puteti lasa un mesaj prin intermediul formularului de mai jos!