Display-ul iPhone 6s, este un Ecran Retina HD cu 3D Touch, un LCD Multi-Touch widescreen cu diagonala de 4,7 inchi și tehnologie IPS cu o rezoluție de 1334×750 pixeli la 326 ppi.

iPhone 6s si iPhone 6s plus, au aceleasi dimensiuni ca si variantele iPhone 6, 6 plus. Desi par asemanatoare, nicio componenta nu se potriveste de la iPhone 6 la iPhone 6s.

Cat costa inlocuirea display-ului iPhone 6s ?

Pretul pentru inlocuirea display-ului iPhone 6s, 6s plus este specificat mai jos:

  • Inlocuire display iPhone 6s – 200 ron
  • Inlocuire display iPhone 6s plus – 220 ron
  • Inlocuire display iPhone 6s Original – 300 ron
  • Inlocuire display iPhone 6s plus Original – 320 ron.

Montaj gratuit, garantie 90 de zile!

Suna pentru o programare in service!

Navigheaza cu Waze

Locatie Google

Cand este necesara schimbarea unui display iPhone 6s?

In urma diverselor intemperii, socuri mecanice sau lovituri accidentale, ecranul unui iPhone 6s plus, poate suferi.

Sticla display-ului iPhone, se poate sparge iar imaginea poate fi afectata, caz in care displayul iPhone 6s plus, trebuie inlocuit complet.

Nefunctionalitatea unui telefon iPhone 6s, ne pune in dificultate deci, reparatia acestuia trebuie sa fie facuta imediat.

Atunci cand doar sticla display-ului este afectata, iar touchscreen-ul si lcd-ul sunt functionale, exista solutii profesionale pentru inlocuire sticla iPhone 6s plus, astfel incat sa se pastreze caracteristicile ecranului original Apple.

Cat dureaza inlocuirea ecranului iPhone 6s?

Timpul pentru inlocuirea ecranului iPhone 6s, 6s plus, este redus in service-ul Mobitel. In general, schimbarea display-ului iPhone 6s se face pe loc, in maxim 20 de minute.

Pentru verificarea disponibilitatii componentelor, ne puteti contacta telefonic pentru a face o programare in service. Pentru alte intrebari referitoare la inlocuirea ecranului iPhone 6s plus, ne puteti contacta prin intermediul formularului de mai jos.