Display-ul iPhone 12 este un ecran Super Retina XDR cu tehnologie OLED, dimensiune 6.1″ si o rezolutie 2532×1170.  Ecranul HDR iPhone 12, are invelis oleofob anti-amprente, Haptic Touch si True Tone. Desi este proiectat sa reziste cu brio la socuri mecanice, ecranul iPhone 12 se poate sparge in urma loviturilor accidentale.

Seria iPhone 12 de la Apple, vine cu un design superb, asemanator cu primele modele iPhone 4. Smartphone-ul Apple iPhone 12, este o alegere fantastica pentru utilizatorii indragostiti de tehnologie, fiind un device premium, ce inglobeaza cele mai noi tehnologii la ora actuala.

Cat costa inlocuirea display-ului iPhone 12?

Inlocuirea unui display iPhone 12 este o necesitate in cazul in care telefonul devine nefunctional. Spargerea sticlei display-ului iPhone 12, poate avea ca efect disfunctionalitati ale touchscreen-ului sau chiar ale ecranului OLED.

  • Inlocuire Display OEM iPhone 12 – 900 ron

Montaj gratuit si garantie 90 de zile.

Ecranele iPhone 12, sunt ecrane originale Apple, provenite din dezmembrarea telefoanelor cu alte probleme. Pot avea mici urme de utilizare, dar in general sunt impecabile!

Dacă aveti nevoie să înlocuiti display-ul dispozitivului iPhone, este important ca acesta să fie reparat de un tehnician instruit, care folosește piese de schimb Apple originale pentru afișaj.

Pentru majoritatea clienților, vizitarea unui furnizor profesionist de reparații, cu tehnicieni autorizați, care utilizează piese de schimb Apple originale, este cea mai sigură și mai fiabilă modalitate de a obține o reparație.

Este important să ții cont de faptul că înlocuirea ecranului cu piese de calitate inferioară poate afecta funcționarea sau durabilitatea dispozitivului în viitor. De aceea, este recomandat să alegeti piese de înaltă calitate, originale.

 

Suna pentru o programare in service!

Cat dureaza o inlocuire display iPhone 12?

Timpul pentru inlocuirea ecranului iPhone 12, este de aproximativ 30 min. Stocurile componentelor iPhone 12 sunt variabile de la o zi la alta, deci pentru o prorgamare in service clientii trebuie sa ne contacteze telefonic inainte de ajunge la locatia noastra.

Înlocuirea display-ului unui iPhone 12 poate fi necesară în urma unui accident nefericit sau al uzurii normale a dispozitivului. Pentru a vă asigura că obțineți o reparație de calitate superioară și că telefonul dvs. funcționează perfect, este esențial să apelați la un serviciu specializat în înlocuirea display-urilor pentru iPhone 12. În acest articol, vom explora importanța unei înlocuiri de calitate, beneficiile unui serviciu profesionist și modul în care acesta poate contribui la menținerea performanței și valorii dispozitivului dvs.

Importanța înlocuirii display-ului iPhone 12

Display-ul unui iPhone 12 reprezintă nu doar elementul de afișare a informațiilor, ci și o componentă esențială pentru funcționarea corectă a telefonului. Un display fisurat, zgâriat sau cu probleme tehnice poate afecta în mod semnificativ experiența de utilizare a dispozitivului. De aceea, înlocuirea display-ului este o intervenție necesară pentru a reda telefonului dvs. performanța și aspectul inițial.

Echipa Mobitel, va faciliteaza inlocuirea display-ului iPhone 12 in cel mai scurt timp, pentru a va bucura in continuare de functionalitatile smartphone-ului dvs.

Beneficiile apelării la un serviciu profesionist:

  1. Expertiză specializată: Un serviciu specializat în înlocuirea display-urilor iPhone 12 dispune de tehnicieni calificați și experimentați, care cunosc în detaliu structura și funcționarea acestor dispozitive. Aceștia vor asigura o intervenție precisă și eficientă, minimizând riscurile de daune suplimentare.
  2. Utilizarea de componente originale: Un serviciu profesionist va folosi doar componente și display-uri originale, garantând astfel compatibilitatea perfectă cu telefonul dvs. și o calitate superioară a imaginii și a afișajului. Astfel, veți avea certitudinea că dispozitivul dvs. va arăta și va funcționa ca nou.
  3. Garanție și suport post-reparare: Optând pentru un serviciu specializat, veți beneficia de o garanție pentru înlocuirea display-ului. Aceasta vă va oferi liniștea că, în cazul unor eventuale defecțiuni ulterioare, veți avea posibilitatea de a beneficia de o nouă intervenție sau reparație gratuită. De asemenea, un astfel de serviciu vă va oferi suportul necesar în cazul apariției unor probleme sau întrebări legate de dispozitiv.

Menținerea performanței și valorii telefonului: Inlocuirea display-ului iPhone 12 prin intermediul unui serviciu profesionist nu numai că va restabili aspectul și funcționalitatea inițial

Sunt si alte probleme ce pot aparea in cazul iPhone 12, iar majoritatea componentelor se pot inlocui.

  • inlocuire acumulator iPhone 12
  • inlocuire modul camera iPhone 12
  • inlocuire port incarcare iPhone 12
  • inlocuire microfon, casca audio, sonerie iPhone 12

Pentru alte intrebari referitoare la servisarea unui iPhone 12, sunteti rugati sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.