Display-ul Samsung A80, este un ecran SuperAMOLED si rezolutie 1080×2400. Desi este construit pe tehnologia Corning Gorilla Glass, rezistenta ecranului Samsung A80 este pusa la incercare atunci cand, din nervi sau neatentie telefonul se loveste de suprafete dure, cum ar fi asfaltul, gresia etc.

Inlocuirea unui display Samsung A80, este necesara atunci cand in urma unor evenimente nefericite, telefonul nu mai functioneaza in parametri sau ecranul este inutilizabil.

Cat costa inlocuire ecran Samsung A80?

Ca de obicei, echipa Mobitel, va pune la dispozitie un display original Samsung A80, cu montaj inclus.

-Inlocuire Display Samsung A80 – 550 ron

Montajul este GRATUIT.

Display-ul Original Samsung A80, este disponibil in 3 palete cromatice, in functie de culoarea ramei: Phantom Black (GH82-20348A), Gold (GH82-20348C) si Silver (GH82-20348B).

Pretul pentru diversele variante de culoare, pot fi diferite. Inainte de a veni cu telefonul in service, va rugam sa ne contactati telefonic.

Cat dureaza inlocuirea unui Display Samsung A80?

Timpul de inlocuire pentru display-ul original Samsung A80, este de aproximativ 30 de minute. Pentru a verifica disponibilitatea componentelor din service, sunteti rugati sa ne contactati telefonic la numerele de pe site.

Echipa Mobitel, pune accent pe calitatea produselor si a serviciilor oferite, garantia fiind de 90 de zile.

Pentru intrebari legate de alte reparatii Samsung A80, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.