iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max, sunt cele mai performante gadget-uri ale companiei Apple. Sunt construite din materiale premium si au capacitati hardware de tot. Sunt smartphone-uri ce inglobeaza cele mai noi tehnologii, Cip Bionic A14, Neural Engine de ultimă generație, conectivitate 5G, Face ID, incarcare wireless MagSafe, camera  pro de 12 MP etc.

Ecranele iPhone 12 Pro si 12 Pro Max, sunt ecrane OLED, protejate de un invelis oleofob anti-amprene si de o sticla Corning, rezistenta la socuri mecanice puternice. Totusi, in cele mai neobisnuite situatii, un display iPhone 12 Pro Max, se poate sparge. Loviturile accidentale, scaparea telefonului pe gresie sau pe asfalt, poate duce la craparea sticlei ecranului sau a sticlei capacului spate. Display-ul poate fi deveni nefunctional.

Inlocuirea ecranului iPhone 12 Pro Max este in acest caz o necesitate pentru acesti utilizatori.

Cat costa schimbarea ecranului iPhone 12 Pro Max?

Preturi inlocuire display original Apple:

  • inlocuire display iPhone 12 Pro – 900 ron
  • inlocuire display iPhone 12 Pro Max – 1200 ron

Montaj gratuit si garantie 90 de zile.

Ecranele iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max, sunt originale Apple, provenite din dezmembrarea telefoanelor cu alte probleme. Pot avea mici urme de utilizare, dar in general sunt impecabile!

Dacă aveti nevoie să înlocuiti display-ul dispozitivului iPhone, este important ca acesta să fie reparat de un tehnician instruit, care folosește piese de schimb Apple originale pentru afișaj.

Pentru majoritatea clienților, vizitarea unui furnizor profesionist de reparații, cu tehnicieni autorizați, care utilizează piese de schimb Apple originale, este cea mai sigură și mai fiabilă modalitate de a obține o reparație.

Este important să ții cont de faptul că înlocuirea ecranului cu piese de calitate inferioară poate afecta funcționarea sau durabilitatea dispozitivului în viitor. De aceea, este recomandat să alegeti piese de înaltă calitate, originale.

Preturi inlocuire display compatibil:

  • inlocuire display iPhone 12/12 pro – InCell – 550 ron
  • inlocuire display iPhone 12/12 pro – Oled – 750 ron
  • inlocuire display iPhone 12 Pro Max – Oled – 850 ron

Pentru clientii mai putin pretentiosi sau cu un buget mai redus, avem solutii avantajoase pentru inlocuirea ecranului unui iPhone. Ecranele cu tehnologie InCell sunt ecrane compatibile

Sunati pentru programare in service!

Cat dureaza inlocuirea display-ului iPhone 12 Pro Max?

Timpul de inlocuire a ecranului original iPhone 12 Pro Max, este relativ scazut. Reparatia se poate face in aproximativ 30 de minute daca piesele necesare sunt pe stoc. Clientii sunt rugati sa contacteze telefonic echipa Mobitel,  pentru a verifica disponibilitatea ecranului Original iPhone 12 Max Pro.

Inlocuire sticla iPhone 12 Pro Max

Sunt situatii in care doar sticla ecranului iPhone 12/12 Pro/ 12 Pro Max este afectata de loviturile accidentale. In aceste cazuri, atunci cand conditiile tehnice o permit, se poate inlocui doar sticla ecranului iPhone 12 Pro Max. Afisajul nu trebuie sa prezinte pete, dungi verticale sau orizontale sau alte probleme de functionalitate.

Pentru alte reparatii ale terminalelor Apple, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.