Reparatii iPhone 7 – Bucuresti

Neîndemanarea noastră poate crea adevarate tragedii pentru telefoanele noastre iPhone 7. Este de-ajuns sa-l scăpăm in apă si telefonul poate fi compromis definitiv.

Dacă sunteți într-o asemenea situatie, nu trebuie sa porniți telefonul sau să-l forțați la încărcare. Încercați să-l uscați rapid prin diverse metode si alergati cat mai repede catre un service gsm. Telefonul trebuie dezasamblat si curățat în întregime pentru a mai avea șanse de resuscitare.

În urma imersiei lichide, componentele electronice ale unui iPhone 7, se pot deteriora. Terminalele iPhone 7 și iPhone 7 Plus au clasificarea IP67 conform standardului IEC 60529 (adâncime maximă de 1 metru timp de până la 30 de minute). Rezistența la stropire, apă și praf nu este permanentă, putând scădea ca urmare a uzurii normale. Apa poate pătrunde cel mai frecvent prin slotul de sim, garnitura respectiva îmbatrânind în timp sau îsi poate pierde rezistența la apă ca urmare a schimbării repetate a cartelei sim.

Ecranul iPhone poate fi afectat de contactele cu diverse lichide; in cazul in care imaginea este neclara, cu pete sau inexistenta, este necesara inlocuirea display-ului iPhone 7 complet.

Atentie! Defecțiunile provocate de lichide sau socuri mecanice, nu sunt acoperite de garanție!

Șocurile mecanice repetate, pot crea adevarate drame posesorilor iPhone 7, 7 plus. Cand display-ul iPhone 7 este spart si inutilizabil, accesul la comunicatii si la datele personale din telefon ne este restrictionat. Tot in urma diverselor accidente, poate fi necesara inlocuirea buton-ului home iPhone 7, atunci cand acesta devine nefunctional.

Tot in urma loviturilor, anumite componente interne se pot defecta, sunetul poate avea probleme fiind de multe ori necesara înlocuirea chip-ului audio iPhone 7.

Bateria are un rol important in utilizarea telefonului. Dupa un timp, parametrii acesteia se degradeaza iar autonomia telefonului scade. Solutia este inlocuirea bateriei iPhone 7, la un pret accesibil tuturor.

Pentru alte tipuri de reparatii iPhone 7, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.