Display-ul Samsung S20, este un ecran Dynamic AMOLED 2X cu rezolutie 3200×1400(Quad HD+). Atunci cand un ecran Samsung S20 se sparge, functionalitatea telefonului are de suferit. Sunt momente in care nu mai putem utiliza telefonul, nu putem comunica telefonic sau nu mai putem raspunde la mesaje.

Samsung S20 e disponibil în patru versiuni: S20(5G), S20 Plus, S20 FE (Fan Edition) și S20 Ultra. Dacă vrei să le diferențiezi, dimensiunile generale și ale ecranelor sunt indicatori buni. Primul are un ecran de 6,2 inci, al doilea are 6,7 inci, iar cel mai mare ajunge la 6,9 inci. Dimensiunea e însă singura diferență. Toate au rezoluție Quad HD+, același raport de aspect și, extrem de important, aceeași rată de refresh: 120 Hz.

Cât costa înlocuirea unui display Samsung S20?

  • Inlocuire Display Samsung S20 – 1100 ron.

Display Original Samsung cu garantie un an!

Programeaza o reparatie!!

Tel 0722.98.50.58

Locatie Waze

Montajul este inclus in pret iar garantia de un an. Ecranul este complet, ServicePack Samsung si contine inclusiv rama.  Preturile afisate sunt valabile pentru culoarea neagra. Acelasi model de ecran, este prezent si pe Samsung S20 varianta 5G, ecranele fiind identice.

Cat dureaza schimbarea ecranului Samsung S20?

Procedura de înlocuire a ecranului original Samsung S20, se face pe loc in service-ul Mobitel.  Timpul de reparație este relativ scăzut, aproximativ 30 minute.

În general, intervențiile se fac în aceeași zi, în funcție de disponibilitatea componentelor. Pentru a micșora timpii de reparație, ne puteți contacta telefonic pentru a verifica daca ecranul pe care-l doriți este pe stoc, urmând sa facem o programare in service pentru a rezolva problema cat mai rapid.

Este neplăcut atunci cănd un ecran original Samsung S20 se sparge. Dar nu este neapărat o tragedie. Aceste ecrane se pot înlocui rapid, la prețuri accesibile, datele personale din telefon nefiind afectate.

Daca doar sticla ecranului Samsung este lovita sau fisurată, în rest fiind functional, exista soluții avantajoase de inlocuire sticla Samsung S20.

Când trebuie înlocuit un ecran Samsung S20?

Desi este echipat cu tehnologia Corning® Gorilla® Glass 6, ecranul original Samsung S20 se poate crăpa relativ repede in urma unor accidente. Spargerea ecranului Samsung S20, ne poate aduce in situatia in care nu mai putem utiliza telefonul, solutia fiind inlocuirea completa a display-ului Original Samsung S20.

In cazul in care doar geamul ecranului Samsung este afectat, exista solutii profesionale pentru inlocuire sticla Samsung S20, la preturi competitive.

Ai probleme cu ecranul Samsung S20? Programeaza o reparatie!

Ecranul Samsung S20 Dynamic AMOLED de generatie urmatoare este certificat HDR10+ si prevazut cu cartografiere dinamica a culorii, pentru culori uimitor de reale si contrast la fiecare cadru chiar si la cele intunecate. Iar ecranul mai luminos iti permite sa vezi totul si mai clar chiar si in lumina puternica a zilei.

Afișajul de 120 Hz oferă o navigare fluidă, cu o tranziție fără probleme între ecrane. În vreme ce răspunsul super rapid la atingerea ecranului oferă o experiență de joc îmbunătățită.

Pentru intrebari si informatii despre schimbarea ecranului Original Samsung S20, ne puteti contacta in scris prin formularul de mai jos, sau telefonic la numerele de pe ecran!