Display-ul Samsung S20 FE, este un ecran Dynamic AMOLED 2X cu rezolutie 1080 x 2400 (FHD+). Atunci cand un ecran Samsung S20 plus se sparge, functionalitatea telefonului are de suferit. Sunt momente in care nu mai putem utiliza telefonul, nu putem comunica telefonic sau nu mai putem raspunde la mesaje.

Samsung S20 FE (Fan Edition) este cel mai accesibil telefon din gama Samsung S20, și asta fără să facă mari sacrificii la capitolul calitate. S20 FE este pentru utilizatorii care își doresc performanțe de top, la un preț rezonabil, livrând o experiență de flagship, la un preț de telefon mid-range.

Cât costa înlocuirea display Samsung S20 FE?

  • Display Samsung S20 FE G780 – 570 – 650 ron.
  • Display Samsung S20 FE 5G G781 – 640 – 700 ron.

Display Original Service Pack Samsung cu garantie 12 luni!

Montaj inclus Gratuit!

Preturile difera in functie de culoarea ramei:

Programeaza o reparatie!!

Tel 0722.98.50.58

Locatie Waze

Cat dureaza schimbarea ecranului Samsung S20 FE?

Procedura de înlocuire a ecranului original Samsung S20 FE, se face pe loc in service-ul Mobitel.  Timpul de reparație este relativ scăzut, aproximativ 30 minute.

În general, intervențiile se fac în aceeași zi, în funcție de disponibilitatea componentelor. Pentru a micșora timpii de reparație, ne puteți contacta telefonic pentru a verifica daca ecranul pe care-l doriți este pe stoc, urmând sa facem o programare in service pentru a rezolva problema cat mai rapid.

Este neplăcut atunci cănd un ecran original Samsung S20 Plus se sparge. Dar nu este neapărat o tragedie. Aceste ecrane se pot înlocui rapid, la prețuri accesibile, datele personale din telefon nefiind afectate.

Daca doar sticla ecranului Samsung este lovita sau fisurată, în rest fiind functional, exista soluții avantajoase de inlocuire sticla Samsung S20.

Când trebuie înlocuit un Display Samsung S20 FE?

Desi este echipat cu tehnologia Corning® Gorilla® Glass 6, ecranul original Samsung S20 FE, se poate crăpa relativ repede in urma unor accidente. Spargerea ecranului Samsung S20 FE, ne poate aduce in situatia in care nu mai putem utiliza telefonul, solutia fiind inlocuirea completa a display-ului Original Samsung.

Ai probleme cu ecranul Samsung S20 FE? Programeaza o reparatie!

Ecranul Samsung S20 FE  Dynamic AMOLED de generatie urmatoare este certificat HDR10+ si prevazut cu cartografiere dinamica a culorii, pentru culori uimitor de reale si contrast la fiecare cadru chiar si la cele intunecate. Iar ecranul mai luminos iti permite sa vezi totul si mai clar chiar si in lumina puternica a zilei.

Pentru intrebari si informatii despre schimbarea ecranului Original Samsung S20 FE ne puteti contacta in scris prin formularul de mai jos, sau telefonic la numerele de pe ecran!