Un Display Huawei P Smart 2021, este un ecran tip TFT LCD (IPS) cu o rezolutie Full HD plus,  2400 x 1080. Are un design al ecranului cu colțuri rotunjite, dimensiunea ecranului fiind de 6,67 inci.

Cat costa inlocuirea ecranului P Smart 2021 ?

Inlocuirea display-ului original pentru Huawei P Smart 2021, este necesara atunci cand din cauza neatentiei sau a accidentelor, ecranul se sparge si devine nefunctional. Fie ca vorbim de spargerea sticlei de protectie sau a ecranului, solutia este inlocuirea completa a ansamblului display.

Pentru inlocuirea acestuia sunt disponibile doua tipuri de ecrane, un display original Huawei, si un ecran compatibil dar care respecta specifiicatiile de baza ale producatorului.

  • Inlocuire Display P Smart 2021 Original – 400 ron
  • Inlocuire Display P Smart 2021 compatibil  –  300 ron

Montajul este inclus, garantia fiind de 90 de zile.

Cat dureaza schimbul de ecran Huawei P Smart 2021 ?

Inlocuirea ecranului pentru acest model, se poate face pe loc in service-ul Mobitel, daca piesa este pe stoc. Interventia poate dura 30-40 minute iar clientii sunt rugati sa ne contacteze telefonic pentru a verifica disponibilitatea componentelor.

In urma socurilor mecanice, este posibil ca si alte componente sa fie afectate. Fie ca vorbim de inlocuirea capacului spate baterie, a camerelor sau a acumulatorului, echipa Mobitel va sta la dispozitie cu o gama variata de reparatii pentru acest model.

In cazul in care aveti si alte modele Huawei cu probleme, ne puteti contacta pentru inlocuire display Huawei P Smart 2019, Huawei P20 lite, inlocuire ecran Mate 20 lite si multe altele.