Samsung Galaxy A20e are un preț rezonabil, fiind foarte căutat in rândul utilizatorilor Samsung.

Are ecran PLS TFT LCD de 5.8 inch, dar în continuare luminos şi cu rezoluţie de 1560 x 720 pixeli. Ecranul poate fi sensibil la socurile mecanice repetate, lovituri accidentale sau alte evenimente neplacute.

Spargerea ecranului Samsung A20e, nu trebuie privită ca o tragedie. Înlocuirea acestuia se poate face fără probleme in service-ul nostru.

Cât costă un Display Samsung A20e?

Prețul pentru înlocuirea unui display original Samsung A20e SM-A202FZ, (cod producator GH82-20229A, GH82-20186A) este exemplificat mai jos

– Înlocuire display Samsung A20e – 380 ron

Montajul este gratuit în service-ul Mobitel. Garanție 90 de zile!

Locatie WAZE

Suna pentru Programare!

Datele personale din telefon, agendă, poze, documente, se pastraza intacte pe tot procesul de reparatie.

Garantăm pentru calitatea serviciilor oferite de atelierul nostru, toate intervențiile fiind însoțite de factură, bon fiscal si fișă de service (garanție).

Acoperă garanția spagerea ecranului Samsung A20e?

Din păcate nu. Loviturile, șocurile mecanice si imersia lichidă, are ca și consecință scoaterea din garanție a oricarui dispozitiv mobil. Afisajul unui Samsung A20e, se poate sparge in cele mai neobijnuite situatii, deci trebuie sa ne protejam telefonul de aceste evenimente neplacute.

Pot fi situații in care doar sticla ecranului A20 este afectată. Daca display-ul este complet funcțional din punct de vedere al afisarii si a touchscreen-ului, exista o soluție de înlocuire sticla Samsung A20. Prețul pentru o asemenea intervenție este avantajoasa, fiind aproximativ la jumatatea prețului unui display complet.

Recomandăm clienților noștrii, să protejeze telefoanele samsung A20e cu folii de sticlă sau cu huse de calitate pentru a evita neplăcerile cauzate de loviturile accidentale.

Orice problemă ați avea cu telefonul Samsung A20, vă așteptăm sa ne contactați prin intermediul formularului de mai jos, sau telefonic la numerele afișate pe site.