Ecranul Samsung A71, este un display SuperAmoled cu rezolutie 2400x1080pixeli , protejat de Corning Gorilla Glass 3. Desi este un display rezistent la socuri mecanice, sunt nenumarate cazurile in care sticla sau ecranul interior se poate fisura.

Nefunctionalitatea unui display Samsung A71, pune in dificultate utilizatorii acestui telefon. Sunt cazuri in care nu avem acces la datele din telefon sau nu putem raspunde la apeluri.

Cat costa un Display Samsung A71?

Pentru inlocuirea ecranului Samsung A71, propunem clientilor nostrii un display servicepack Samsung, original cu garantie de 1 an.

  • Inlocuire display Samsung A71(A715) – 580 ron

Montajul este Gratuit, garantie un an! Display-ul este original ServicePack Samsung si contine rama interna pe care este asamblat lcd-ul.

Cat dureaza Inlocuirea unui display-ului A71?

Schimbarea ecranului pentru acest model, se poate face in cel mai scurt timp in service-ul Mobitel. Pentru verificarea disponibilitatii componentelor, clientii sunt rugati sa ne contacteze telefonic pentru a face o programare, in asa fel incat reparatia sa poate fi efectuata pe loc, in 20 de min.

Socurile mecanice sau loviturile accidentale, pot avea repercusiuni nefaste asupra ecranului original Samsung A71. Geamul se poate sparge sau display-ul poate deveni nefunctional complet. In cazul in care doar geamul este spart iar ecranul este functional, sunt solutii avantajoase pentru inlocuire sticla Samsung A71.