Ecranul Galaxy Note 20 are un display de 6,7 inci Full HD+ plat, scanner de amprentă ultrasonic, rezolutie 2400×1080 pixeli, si este protejat de o sticla Cornig Gorilla Glass 5. Are o rata de refresh de 60Hz si este construit prin tehnologia AMOLED+.

Desi rezistent la lovituri, sticla display-ului Note 20 se poate fisura si in multe cazuri telefonul poate fi nefunctional.

Cat costa un display Note 20?

Pretul pentru inlocuirea unui ecran original Samsung Note 20, este afisat mai jos:

– inlocuire display Note 20 5G – 1170 ron

-Montaj Gratuit! Garantie un an!

-Disponibil in culorile: Gray cod produs GH82-23733A, GH82-23495, Mystic Bronze GH82-23495B, Verde GH82-23495C.

Cat dureaza inlocuirea ecranului Note 20?

Inlocuirea unui display original Samsung Note 20, se poate face rapid in service-ul Mobitel.

Clientii sunt rugati sa ne contacteze telefonic pentru disponibilitatea componentelor, in functie de versiune si culoare.

Ecranele pe care le utilizam in procesul de reparatie sunt originale, servicepack Samsung cu garantie un an!

Stim ca timpul este pretios si de aceea, iti punem la dispozitie servicii rapide de reparatie si inlocuire pentru display Samsung. Poti face o programare telefonica, astfel incat sa alegi exact ora si ziua in care vrei sa inlocuiesti display-ul Note 20.

In acest mod, reparatia se face pe loc, iar tu nu trebuie sa te desparti prea mult timp de telefonul tau. Totodată datele personale din telefon, raman intacte pe durata reparatiei.

Acum ca stiti cat dureaza si cat costa schimbara unui display original Samsung Note 20, nu va ramane decat sa ne contactati telefonic pentru verificarea disponibiliatii componentelor.

Reparatia se face pe loc, in maxim 30 minute in service-ul Mobitel. Daca ecranul Samsung Note 20 este spart sau nefunctional, nu amanati reparatia.