Samsung Galaxy Note 9 are un display 6,4 inch, Infinity Super AMOLED, rezoluție 2960 x 1440px, raport de aspect 18,5: 9, 516 Ppi, HDR10 compatibil (fără Dolby Vision) construit prin tehnologie SUPERAMOLED , 16 milioane de culori, touchscreen capacitiv si este protejat de o sticla Corning Gorilla Glass 5.

Dacă ai cheltuit o mica avere pentru a-ți cumpăra un Samsung Note 9 de ultimă generație, esti îndreptățit să-l utilizezi la maxima lui capacitate și să te bucuri din plin de tehnologia celor de la Samsung.

Se întamplă totuși ca din cauza neatenției sau a unor accidente nefericite, display-ul să se deterioreze, capacul spate sau carcasa să se spargă, telefonul devenind nefuncțional.

Cât costa un display Note 9?

-Înlocuire Display original Note 9 – 1180 ron

Display nou, original samsung servicepack, montaj gratuit, garanție un an.

-Înlocuire Display original Note 9 – 925 ron

Display original refurbish, cu sticlă si rama inlocuite. Produs perfect funcțional, garantie 3 luni.

Culori disponibile: Metallic Copper/Brown (GH97-22269D), Lavender Purple/Violet (GH97-22269E), Ocean Blue (GH97-22269B), Midnight Black (GH97-22269A), White (GH97-22269F)

Raportul calitate preț este unul excelent, pentru a nu fi nevoit sa plătesti o avere pentru reparația telefonului tău.

Cât dureaza schimbarea display Note 9?

Știm că timpul este prețios și de aceea, iți punem la dispoziție servicii rapide de reparație si înlocuire pentru display Note 9. Poți face o programare telefonică, astfel încât să alegi exact ora și ziua în care vrei să înlocuiești display-ul Samsung.

În acest mod, reparația se face pe loc, iar tu nu trebuie sa te desparți prea mult timp de telefonul tau.  Totodată datele personale din telefon, ramân intacte pe durata reparației.

Nu ai niciun motiv pentru a amâna reparația telefonului tău, având în vedere că înlocuirea display-ului Note 9 se poate face pe loc, garanția fiind de 90 de zile.

Un Samsung cu ecran spart sau nefuncțional, pe langa aspectul neplacut, poate duce la alte defecte ulterioare, defecte care pot fi fatale pentru telefon.

Praful, apa sau alte lichide pot pătrunde în interior, placa de baza sau alte componente fiind afectate iremediabil.

Nu amâna vizita în service dacă telefonul tău are probleme, tehnicienii mobitel te vor sfătui în luarea celor mai avantajoase decizii pentru tine si pentru telefonul tau.