Înlocuire baterie iPhone 11, 11 Pro, Pro Max

  • înlocuire acumulator iPhone 11 – 200 ron
  • înlocuire acumulator iPhone 11 Pro – 220 ron
  • înlocuire acumulator iPhone 11 Pro Max – 230 ron

Montajul este inclus, garantie 90 de zile.

Pentru disponibilitatea componentelor, contactati-ne telefonic!

Când trebuie înlocuit acumulatorul iPhone 11 Pro?

Degradarea capacității de stocare unui acumulator iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro Max, poate avea mai multe cauze.

  • vârsta acumulatorului/telefonului
  • încărcări neregulate în diverse momente ale zilei
  • utilizarea unui încărcător neoriginal
  • menținerea telefonului la încărcat peste noapte

Bateria iPhone 11, 11 Pro Max trebuie inlocuita, atunci cand autonomia telefonului este sub 12 ore sau atunci cand telefonul se inchide brusc in convorbire.

Capacitatea de stocare a bateriei iPhone 11, 11 Pro Max, este vizibila sub forma de procente in meniul Configurari/Baterie. A nu se confunda cu capacitatea de incarcare afisata in coltul dreapta sus.

Daca este afisat un procent de 100%, rezulta o capacitate de stocare maxima a energiei electrice. In decursul timpului, aceasta capacitate scade, astfel incat dupa un anumit procent, de obicei 80%, este necesara inlocuirea acumulatorului.

inlocuire acumulator iphone x

Înlocuirea unui acumulator iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro Max, trebuie făcuta într-un service specializat. Nu este recomandata schimbarea bateriei iPhone acasă, chiar dacă sunt multe tutoriale pe youtube care arata exact, cum se face.

Mesaj important despre baterie!

Este mesajul care apare în meniu, atunci când este înlocuită bateria.  Începand cu iPhone seria XS, pâna la ultimele modele iPhone 14, Apple securizeaza anumite componentele ale telefonului, astfel încât, schimbarea acestora este precedată de un mesaj de avertizare în meniu. Chiar dacă piesele înlocuite sunt tot originale, luate de ex de pe un alt telefon, mesajul va persista atăt timp căt seria internă a componentei înlocuite este diferită de seria cu care a fost văndut telefonul. Apple stocheaza toate seriile componentelor in memoria internă ca metoda de securitate. Mesajul nu este un mesaj de eroare ci mai degrabă de avertizare. El va disparea pe pe ecran in cateva zile, uneori 1-2 saptămani.

Capacitatea acumulatorului nu se va mai afisa in meniu, citirea acesteia putandu-se face prin intermediul unui pc cu ajutorul softului 3utools.

inlocuire acumulator iphone 11

La dezasamblarea telelefonului, lipsa de experienta a celui care realizeaza aceasta interventie, poate duce la ruperea flexurilor ecranului, senzorului de proximitate sau a FaceID-ului. Acumulatorul Original iPhone 11, 11 Pro Max, este bine lipit de carcasa telefonului, asftel incat atunci cand se da jos, exista riscul ca bateria sa ia foc daca se incalzeste prea tare sau este intepata cu penseta sau alt instrument de desfacere.

Este recomandata inlocuirea acumulatorului intr-un service specializat apple, pentru a nu avea probleme ulterioare.