Înlocuirea sticlei afisajului iPhone 12, iPhone 12 Pro sau 12 Pro Max se califică în topul reparațiilor avantajoase pentru acest tip de ecran Apple.

De ce spunem asta? Pentru ca înlocuirea sticlei ecranului iPhone 12, 12 Pro Max este aproximativ jumătate din prețul înlocuirii unui display original iPhone 12, 12 Pro Max.

Ce preț are înlocuirea sticlei pentru display iPhone 12, 12 Pro Max?

Preturile pentru reconditionare ecran cu sticla sparta sunt:

  • înlocuire sticla iPhone 12 – 500 ron
  • înlocuire sticla iPhone 12 Pro – 500 ron
  • înlocuire sticla iPhone 12 Pro Max – 550 ron

Garantie 90 de zile!

Pretul contine montajul si toate operatiunile necesare reconditionarii ecranului original iPhone. Metoda este una profesionala, fara riscuri!

În urma înlocuirii sticlei display-ului iPhone 12/ 12 Pro/ 12 Pro Max, este posibil ca touchscreen-ul să se deterioreze fiind necesară înlocuirea acestuia. Pretul intervenției nu se modifica dar, odata înlocuit touchcscreen-ul, telefonul va sesiza ca nu este acelasi touchscreen cu care a iesit telefonul din fabrica. In consecinta, in meniu va aparea un mesaj de avertizare cum ca, ecranul a fost inlocuit. Acest mesaj persista in meniu 1-2 saptamani dupa care va disparea.

Când se poate schimba sticla iPhone 12, 12 Pro Max?

Atunci cand doar sticla afisajului este afectata de loviturile mecanice iar ecranul nu prezinta pete, linii si touchscreen-ul functioneaza impecabil, se poate reface ecranul original Apple. Daca ecranul nu afiseaza, sau are orice problema din cele enumerate mai sus, singura soluție este înlocuirea completa a ecranului iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max.

Se poate inlocui sticla spate iPhone 12, 12 Pro sau 12 Pro Max?

Răspunsul este cât se poate de afirmativ. Sticla capacului spate iPhone 12 Pro Max se poate schimba in cele mai bune conditii. Folosim tehnologia laser pentru desprinderea sticlei sparte, procedeu ce nu lasa urme in carcasa telefonului. Sticla noua se monteaza profesional, aftfel incat nu veti vedea ca a fost inlocuita.

Pret schimbare sticla spate iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max

  • inlocuire sticla spate iPhone 12 – 450 ron
  • inlocuire sticla spate iPhone 12 Pro – 450 ron
  • inlocuire sticla spate iPhone 12 Pro Max – 500 ron

Avand in vedere tehnologia folosita, inlocuirea sticlei capacului spate pentru iPhone 12, 12 Pro, Pro MAX,  poate dura pana la 24h. In acest timp, va putem pune la dispozitie un telefon la schimb pe toata durata reparatiei.

Pentru programari in service sau pentru orice alte intrebari si probleme legate de inlocuirea sticlei ecranului sau a capacului spate iPhone 12, 12 Pro Max, ne puteti contacta la numere de pe site.