Inlocuire display iPhone 13

Deși este un ecran robust si rezistent la loviturile accidentale, sticla sau display-ul iPhone 13 se poate sparge in anumite situatii neprevazute. Ecranul unui iPhone 13 trebuie înlocuit în urmatoarele situații:

 1. Crăpături sau fisuri în ecran: acestea pot apărea din cauza căderii sau a altor daune mecanice.
 2. Defecte de afișare: acestea pot fi cauzate de probleme cu componentele interne ale ecranului, cum ar fi conexiunile sau circuitele.
 3. Probleme cu touch screen-ul: dacă ecranul nu răspunde sau nu funcționează corect, acest lucru poate fi rezultatul unei probleme cu touch screen-ul.
 4. Probleme cu culorile sau luminozitatea: dacă ecranul afișează culori neclare sau nu este suficient de luminos, acest lucru poate fi cauzat de probleme cu componentele interne ale ecranului.

Dacă te confrunți cu una dintre aceste probleme, înlocuirea ecranului poate fi soluția pentru a-ți readuce iPhone-ul la starea inițială de funcționare.

Cat costa un ecran iPhone 13?

Preturile pentru inlocuire display iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max sunt exemplificate mai jos:

 • Display iPhone 13 mini – 950 ron
 • Display iPhone 13  – 1100 ron
 • Display iPhone 13 Pro – 1300 ron
 • Display iPhone 13 Pro Max – 1500 ron

Montaj gratuit si garantie 90 de zile. Componente Originale!

Ecranele iPhone 13, 13 Pro si iPhone 13 Pro Max, sunt ecrane originale Apple, provenite din dezmembrarea telefoanelor cu alte probleme. Pot avea mici urme de utilizare, dar in general sunt impecabile! In functie de momentul ales pentru reparatie si stocurile noastre, va putem pune la dispozitie ecrane originale Apple, refurbish. Sunt ecrane la care a fost inlocuita sticla afisajului, rezultatul fiind un ecran original, ca nou.

Dacă aveti nevoie să înlocuiti display-ul dispozitivului dvs iPhone, este important ca acesta să fie reparat de un tehnician instruit, care folosește piese de schimb Apple originale pentru afișaj.

Pentru majoritatea clienților, vizitarea unui furnizor profesionist de reparații, cu tehnicieni autorizați, care utilizează piese de schimb Apple originale, este cea mai sigură și mai fiabilă modalitate de a obține o reparație de calitativa.

Este important să ții cont de faptul că înlocuirea ecranului cu piese de calitate inferioară poate afecta funcționarea sau durabilitatea dispozitivului în viitor. De aceea, este recomandat să alegeti piese de înaltă calitate, originale.

Mesaj important despre display!

Este mesajul pe care telefonul il afiseaza in meniu dupa inlocuirea ecranului. Chiar daca display-ul schimbat este original Apple, mesajul apare din cauza faptului ca serialul ecranului inlocuit nu corespunde cu cel cu care a fost programat telefonul. Apple face o verificare de securitate a tuturor componentelor telefonului(display, baterie, camere etc.) si informeaza utilizatorul asupra acestui aspect. Mesajul nu este un mesaj de eroare ci mai degraba este un mesaj de informare. Telefonul va functiona fara probleme sau restrictii iar mesajul va disparea in cateva zile. Istoricul pieselor de schimb in meniul telefonului, poate fi activat doar daca ecranul este inlocuit intr-un centru autorizat Apple.

Cand trebuie inlocuit complet ecranul iPhone 13 Pro Max?

 • imagine ilizibila sau absenta
 • dungi verticale sau orizontale
 • culori dispersate sau anormale
 • puncte sau pete negre pe ecran

In aceste cazuri, ecranul pentru iPhone 13/ 13 Pro/ 13 Pro max, trebuie inlocuit complet. In situatia in care doar sticla afisajului este afectata, exista solutii de reconditionare prin inlocuirea sticlei display-ului iPhone 13, 13 Pro Max. Daca si touchscreen-ul este functional, prin procesul de reconditionare se pastreaza seria interna a componentei astfel incat telefonul nu va afisa niciun mesaj de eroare in meniu.

Cat dureaza inlocuirea display-ului iPhone 13 Pro Max?

Timpul de inlocuire pentru ecranul original iPhone 13 Pro Max, este relativ scazut. Reparatia se poate face in aproximativ 30 de minute daca piesele necesare sunt pe stoc. Clientii sunt rugati sa contacteze telefonic echipa Mobitel,  pentru a verifica disponibilitatea ecranului Original iPhone 12 Max Pro.

Pentru alte reparatii ale dispozitivelor Apple, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.